........

........

Saturday, June 23, 2012

FORM 6 adalah hidup baruku, bersama teman baruku :)




tajuk pun dah tak menarik minat korg utk membaca kan kan? haha. takde pape yg special yg nak aku ceritakan kali ni. cuma nk cerita tentang kisah hidup aku berada di dunia form 6. seriously, pada mulanya, aku tak terfikir pun nk masuk form 6. kalau boleh, taknak masuk form 6. sebab ape? terikat dgn undang-2 sekolah, pakai baju sekolah. eee, mcm budak-2 je. tapi sekarang, aku rasa bersyukur sgt-2 dpt masuk form 6. lebih-2 lagi punya kawan yg memahami. walaupun bff aku smbung matrik kt negeri sembilan, itu tak patahkan smgt aku utk terus bljr :) dan paling best skrg ni, kazen aku yg paling rapat pun smbung form 6 jugak. sme kelas. dduk sblh aku pulak 2. haha. kazen yg paling sporting dgn aku. NUR ZIRA HAKIM . hahaha. org nya cantik tau :) putih lak 2. aikk? tukar topik lakk. haha. berblik kpd form 6 td ok. ermmm, kwn-2 kt kelas aku PPUB3 semua perangai giler plus sporting. hahaha. Alhamdulillah :) semua ni Tuhan dah aturkan. Dia ttup rezeki aku yg lain sbb nk kasi aku rezeki yg paling bermkna dlm hdup aku. kan kan? :) okey, setakat ni, pembelajaran ok je. maklum laa, belum exam lagi. haha. blan 11 nti baru exam penggal 1 . gementar laaa :/ tekpee, just wait n see je brapa result aku nanti . hehe


inilah antara kawan form 6 ku. bnyk lagi :) tapi gambar takde semua.



ehh, smpai d sini saje la. hahaha. takde idea dah ni. okey tata semua :)



3 comments:

shazwan: said...

Gudluck awak Form 6. All the best :)

kyra miky said...

terima kasih awkk :)

shazwan: said...

(Y) !